Συνταγές | Πιτοποιΐα Βουρνέλη - Πίτες για σουβλάκια

Υλικά:


4 μεγάλες αράβικες πίτες

350 γρ. καπνιστή γαλοπούλα σε φέτες

300 γρ. τυρί κρέμα (Cream cheese)

2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο

1 κουταλιά χυμό λεμονιού 

 πιπέρι

 φύλλα ρόκας για γαρνίρισμα.



 Εκτέλεση:


          Ανακατεύετε το τυρί κρέμα με τον χυμό του λεμονιού και τον άνηθο και τον απλώνετε πάνω στις πίτες. Ύστερα, τις σκεπάζετε με την καπνιστή γαλοπούλα και τις τυλίγετε σφικτά σε ρολά. Κόβετε και πετάτε τις άκρες και τυλίγετε με μεμβράνη, στρίβοντας τις άκρες. Τις κρατάτε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. Πριν σερβίρετε, κόβετε τα ρολά με ένα κοφτερό μαχαίρι σε μπουκιές, τις καρφώνετε με οδοντογλυφίδες και γαρνίρετε με ρόκα.

 




Ρολάκια αράβικης πίτας με καπνιστή γαλοπούλα

πίσω στις συνταγές